Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ένα mix & match κουτί

Το ξέρω, το συγκεκριμένο κουτί παίρνει βελτίωση.. αλλά τι να κάνουμε, όπως είπα και σε μια blogoφιλενάδα, το τέλειο είναι βαρετό και αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις!
 Όπως και να έχει, μια σύντομη περιγραφή των υλικών νομίζω είναι απαραίτητη. Στο επάνω μέρος του κουτιού κόλλησα χαρτοπετσέτα (και το λάθος είναι ότι δεν το πέρασα ένα χέρι αστάρι, με αποτέλεσμα να φαίνονται οι διχρωμίες του ξύλου)! Επιπλέον, αυτό που με δυσκόλεψε είναι ότι το κουτί είναι εξάγωνο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η εφαρμογή της χαρτοπετσέτας περιμετρικά... Τελικά αποφάσισα να την τρίψω με γυαλόχαρτο και να περάσω και ένα ακρυλικό για να καλυφθούν οι ατέλειες γύρω-γύρω.
Το υπόλοιπο κουτί βάφτηκε με μπλέ γυαλιστερό ακρυλικό και κόλλησα ριζόχαρτο.
 Τέλος, έτσι για να μην είναι βαρετό το εσωτερικό, κόλλησα και ένα τριαντάφυλλο (το οποίο μου προέκυψε από σκλήρο χαρτί (από αυτά που βάζουν στις κορνίζες όταν τις αγοράζουμε). Ναι μεν μου άρεσε, ωστόσο ήταν αρκετά χοντρό. Το "μούλιασα" κυριολεκτικά σε νερό και τελικά έστρωσε. Το πέρασα και 3 φορές βερνίκι και τα κατάφερε να ενσωματωθεί.

Αυτή είναι η ιστορία αυτού του δύσμοιρου κουτιού! Το θέμα δεν ήταν όμως το τελικό αποτέλεσμα, (για αυτό θα μου πείτε εσείς) αλλά ο δρόμος για να φτάσω στο αποτέλεσμα που βλέπετε.
Και ναι, μπορώ να πω πια με σιγουριά ότι τα ίδια λάθη δεν τα κάνουμε δεύτερη φορά. Το δις εξαμαρτείν, άλλωστε, ουκ ανδρός σοφού.
Έλα όμως που:
α) Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε λάθη; και
β) Δεν είμαι άντρας;

10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Σωτηρία!Εγινε πολύ όμορφο!Καί εγώ τρίβω μέ γυαλόχαρτο τίς άκρες,πάντα θά περνάς αστάει,δένη τό χρώμα καλά μετά.Ολα τά άλλα έγιναν πολύ σωστά!Σέ λίγο καιρό θά είσαι άπιαστη στό ντεκουπάζ!Καλό βράδυ!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα με τον καλό λόγο είσαι! Νομίζω γενικά ότι οι φωτογραφίες το αδικούν, από κοντά δένει περισσότερο σαν αποτέλεσμα, αλλά να είναι που όταν δοκιμάζεις καινούρια πράγματα πάντα κάτι στραβώνει! Δεν πειράζει είπαμε, η ανάρτηση this time ήταν επιμορφωτικού χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα και καλώς σε βρήκα! αν συνεχίσεις την εξάσκηση σε λίγο θα σαι αστέρι!πολύ όμορφο το κουτάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Magdalene B. καλωσήρθες!! Εξάσκηση μήτηρ πάσης δημιουργίας (είμαι πολύ των παραφράσεων!)Σ'ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ¡Preciosa caja! Una delicia pasar por aqui.
    Besos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you Marta! Thank God, i have people around me who speak your language! You are so nice! Thank you for stopping by!

      Διαγραφή
  6. Μια χαρά είναι το κουτάκι σου!!!! Να ξέρεις πως μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, μέσα σε λίγο καιρό θα γίνεις super!!!!!
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα! Πολύ όμορφο το μπλογκ σου καλή αρχή και καλό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της μολογκόσφαιρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερινά!Αυτή η μπλογκόσφαιρα είναι ατελείωτη!

      Διαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας! Η κριτική οδηγεί πιο γρήγορα στην αυτοκριτική!