Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ένα κάδρο το τραπέζι σας


Ναι, για να λυθεί η απορία σας... άλλο ένα λευκό φασόν και φθηνό τραπεζάκι!!
Αυτό το έφτιαξα για να εγκαινιάσω το ανακαινισμένο σπιτάκι των γονιών μου!

Μπορεί να μην είναι ακριβό, ωστόσο τους το έκανα με πολύ πολύ αγάπη και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκαν (ελπίζω όχι μόνο επειδή το έφτιαξε το παιδί τους αλλά επειδή πραγματικά είναι καλούτσικο)!


Επάνω μέρος (πριν στηθεί)
 Χρησιμοποίησα χαρτοταινία για να δημιουργήσω ένα περίγραμμα εσωτερικό και ένα εξωτερικό και αυτό γιατί τα πόδια τα άφησα λευκά. Έτσι για να υπάρχει μια ισορροπία στα χρώματα στο επάνω μέρος με το υπόλοιπο. Με αυτό το τρόπο, δημιουργήθηκε μια "κορνίζα", γι'αυτό λέω ότι θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και κάδρο!



Αφού αστάρωσα το εσωτερικό που δημιουργήθηκε με τις χαρτοταινίες, το έβαψα με ακρυλικό butter και μετά αφού ανέμειξα χρυσό ακρυλικό με καφέ van dyck και βγήκε ένα όμορφο μπρονζέ σκούρο, ξεκίνησα τις πινελιές. Το αποτέλεσμα είναι προφανές!


Αφού εφάρμοσα χαρί calambour, του πέρασα τρια χέρια βερνίκι και ιδού. Στο τέλος, από ότι μου είπαν θα έβαζαν και ένα τζαμάκι γιατί "κρίμα είναι να χαλάσει τόσο όμορφο πράγμα". Λόγια μητέρας αυτά!

Θα σας αφήσω με ένα αγαπημένο soundtrack. Καλό, ήρεμο, ξεκούραστο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο σε όλους!

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=2GFgwJiWaJE&feature=endscreen

12 σχόλια:

  1. Σωτηρία μου, καλώς σε βρήκα και εγώ! Σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου και για το όμορφο σχόλιο. Χαίρομαι που θα τα λέμε!

    Οι μεταμορφώσεις των αντικειμένων που έχεις κάνει είναι πάρα πολύ όμορφες! Όπως αυτό εδώ το τραπεζάκι. Μου άρεσε που επέλεξες να κάνεις αδρές πινελιές περιμετρικά της εικόνας - στα μάτια μου, συνδυάζει έτσι το κλασικό με το μοντέρνο! Να το χαρούν οι γονείς σου, είναι πολύ ωραίο δώρο. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Funky Monkey καταρχάς καλώς ήρθες στο διαδικτυακό σπιτάκι μου!Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Έχεις δίκιο.. είναι κάτι ενδιάμεσο! Τα φιλιά μου, θα τα λέμε!

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα Σωτηρία μου!!Γειά στά χεράκια σου!!Τέλειο τό έφτιαξες!!Είμαι σίγουρη θά άρεσε πολύ στούς γονείς σου!!Καλό Σ/Κ!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου.. ναι η αλήθεια είνάι ότι έχουν ενθουσιαστεί!Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για άλλη μια φορά! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Ιδιαίτερη η μεταμόρφωση του τραπεζιού! Γεια στα χέρια σου! Σίγουρα θα το χαρούν οι γονείς σου! Καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, pepi μου, η λέξη "ιδιαίτερη" είναι ιδανική για το συγκεκριμένο επιπλάκι! Όπως το είπες ακριβώς! Χαίρομαι τουλάχιστον που το έφτιαξα και για "ιδιαίτερους" ανθρώπους! Καλό βράδυ και καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  4. Καλώς σε βρισκω Σωτηρία μου.
    Μου άρεσαν πολύ όλα αυτα που φτιάχνεις με ντεκουπάζ, ειδικά το τραπεζάκι που έγινε πολύ ιδιαίτερο, ένας πραγματικος πίνακας!
    Καλό μηνα και καλη συνέχεια εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε σένα (αν και καθυστερημένα) και καλές γιορτές με το καλό!Καλώς ήρθες Νίκη μου! Πραγματικά σ'ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχη δουλειά, το δούλεψες υπέροχα και το αποτέλεσμα είναι άψογο!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Έφη! Σ'ευχαριστώ πολύ, αν και υπερβάλλεις λιγάκι!Να είσαι καλά!! Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  6. Έκανα μια βόλτα στο σπιτάκι σου και μου άρεσε πολύυυυ !!! Κάνεις πολύ όμορφο ντεκουπάζ ! θα σε παρακολουθώ για να μαθαίνω ! Φιλιά Πολλά και πάντα δημιουργική να είσαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Fotini! Καλώς ήρθες στο blogάκι μου! Με χαρά μου.. αλλά μη νομίζεις και εγώ στην εκμάθηση είμαι ακόμα!Να είσαι καλά και σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Καλό σου βράδυ και ανταποδίδω την ευχή της δημιουργικότητας! Πόσο πιο ευτυχισμένοι είναι οι δημιουργικοί άνθρωποι σε σχέση με τους υπόλοιπους;Φιλιά!

      Διαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας! Η κριτική οδηγεί πιο γρήγορα στην αυτοκριτική!